Cveće za sve prostore

Usluge

Izvođenje zelenih površina

Pri izvođenju zelenih površina nudimo sledeće vrste radova: košenje, orezivanje grana i žive ograde, tuja, žbunja, pripremu terena, sadnju biljaka, sakupljanje lišća, zasnivanje travnjaka (setva semena), nabavku saksija i žardinjera.

Odrzavanje zelenih površina

tel.0649050404 Usluga održavanje zelenih površina podrazumeva negu biljaka u eksterijeru i enterijeru. Tu spada redovno košenje, orezivanje, prihranjivanje biljaka i zalivanje istih. Naš tim je tu da se pobrine da vaše biljke budu u najboljoj kondiciji tokom cele godine.

Projektovanje zelenih površina

Bavimo se projektovanjem eksterijera i enterijera. Izrađujemo idejno rešenje i glavni projekat za uređenje Vašeg vrta, dvorišta, zelene površine oko poslovnih prostora, terasa, žardinjera i slobodnih zelenih površina. Bavimo se i biodekoracijom enterijera (kancelarija, kafića, restorana. hotela…) koristeći najkvalitetnije biljke od domaćih i stranih proizvođača. […]

Prevoz biljaka

Na teritoriji Beograda biljke i cveće dostavljamo besplatno na kućnu adresu za porudžbine preko 1.700 dinara. Po Srbiji: za manje osetljive biljke dostava se vrši brzom postom; za veće količine, transport se naplacuje 30 dinara po predjenom kilometru (oba pravca).